Egyedi irodabútorok bemutatása Spaceandmore stílusban

iroda asztal

iroda asztal

Az irodabútorok választása nem mindennapi feladat, de a Spaceandmore.hu segítségével könnyedén megtalálhatjuk a tökéletes darabokat. Különösen igaz ez az egyedi irodabútorokra, amelyek nemcsak praktikusak, hanem esztétikailag is hozzáadnak az iroda környezetéhez. Nemrégiben volt szerencsém bemutatni néhány ilyen bútort és elmondhatom, hogy lenyűgöző látványt nyújtottak.
Elsőként egy modern forgószékkel találkoztam, ami már első ránézésre is magával ragadott. A szék formatervezése olyan volt, mintha csak egy futurisztikus film díszlete közül került volna elő. Az anyaghasználat pedig prémium minőségű volt – valami egészen más mint a szokásos irodaszékek. De vajon kényelmes is? Nos, miután leültem rá azt kell mondanom: igen! Úgy éreztem magam benne, mintha csak a saját nappalimban ülnék!
A következő darab egy asztal volt. De ne gondoljunk itt a hagyományos íróasztalokra! Ez az asztal olyan dizájn elemeket tartalmazott amit eddig még sose láttam: például beépített tárolókat és állítható magasságú munkafelületet – ideális megoldás az állómunka kedvelőinek.
Végül pedig megpillantottam egy polcot… de ez nem csak sima polc volt! A polc rendszer minden része úgy lett tervezve, hogy lehetővé tegye az egyszeri felhasználónak saját igényeinek és stílusának megfelelően alakítani vagy bővíteni azt.
Mindez persze csupán ízelítő abból amit a Spaceandmore.hu kínál – hiszen mindenki tudja: az egyedi irodabútorok sokkal többek mint pusztán használati tárgyak; képesek önmagukban is inspirálni és motiválni bennünket munka közben. Tehát ha te is szereted az izgalmas formatervezést és fontos számodra hogy mennyire praktikus a bútorod… Akkor van itt pár dolog amiről beszélgetnünk kell!

This entry was posted in iroda asztal and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply